Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehet-játszani-a-mortal,...

Lovászi Károly kérdése:

Lehet-játszani-a-mortal, kombat-x-el-controllerrel-számítógépen?

Figyelt kérdés
2016. febr. 20. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen!
2016. febr. 20. 17:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet, csak nem 2000 Ft-os kontrollerrel.
2016. febr. 21. 09:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet 2-3ezres kontrollerrel is játszani! Ezzel a programmal tudod beállitani>>> x360ce
2016. febr. 21. 10:16
 4/7 anonim ***** válasza:
#3: Aha, csak a félkörös mozgásokat nem lehet beadni, mert külön-külön gombnyomásnak veszi az összeset.
2016. febr. 21. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Próbáltad?
2016. febr. 21. 11:53
 6/7 anonim ***** válasza:
#4: Próbáltam, mert az összes fiatalkorú rokonomnak be kellett konfigurálnom a gagyi kontrollerjét a Mortalhoz, de játék közben észrevettem, hogy az olyan mozgásokat, ahol nem egymás után kell nyomni a gombokat, hanem "átcsúsztatni" az egyiket a másikba (pl. negyedkör, félkör, vagy az A gombot nyomva tartva nyomod a B gombot), azokat az X360CE nem detektálja. Bedugtam a saját X360 kontrolleremet, azzal megy gond nélkül.
2016. febr. 21. 12:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen ,vettem hozzá Xbox 360 kontrollert. Majd kipróbáltam billentyűzettel... Billentyűzettel szerintem jobb ,de kinek mi :D
2016. márc. 20. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!