Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Facebook letiltást feloldani...

Facebook letiltást feloldani más fiókból?

Figyelt kérdés
Szóval valaki letiltott, de azért én szeretném látni az adatlapját, képeit...- esetleg valami ötlet?
2010. aug. 3. 09:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Feloldani nem fogod tudni.

Ha nyilvánosak a képei, adatai, akkor jelentkezz ki, és nézd meg úgy!

Másik kerülő megoldás: létrehozol egy kamu profilt, és arról felveszed barátnak. Ha elfogadja, meg tudod nézni.

2010. aug. 3. 10:20
 2/7 anonim válasza:
bocsi az Offért..de hogy lehet vkit letiltani?köszönöm.
2010. szept. 16. 17:31
 3/7 A kérdező kommentje:

rámész az adatlapjára és lent van egy ilyen a bal kezed felé a képe alatt valahol hogy ism. jelentése/letiltása:)

szivesen

2010. szept. 16. 17:52
 4/7 anonim válasza:
nekem meg pont az a problémám h letiltottam valakit.. és nem tudom vissza csinálni .. :/
2010. okt. 3. 11:26
 5/7 anonim válasza:
ugyanott ahol letiltod, ott a név törlése :)
2010. okt. 15. 20:00
 6/7 anonim válasza:

nekem nem írja ki a nevét, szóval nem tudom feloldani :(

csináljak új facebook-ot?

2011. nov. 20. 12:36
 7/7 palgyik válasza:
Sziasztok olyankor mit lehet csinalni ha lecsereltem a jelszavam es mikor beirtam az ujat beszerettem volna lepni akkor azt irta hogy a fiok blokkolva
2012. jan. 21. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!