Hogy lehet a Facebook letiltást feloldani?
Figyelt kérdés
Letiltottam a barátnőm (merthogy kipróbáljuk, hogy mit látunk úgy, és mit nem), de olyannyira, hogy egyszerűen megszűnt számomra. Nem találom, sehol. ( se az ismerősei között...stb..)Így hogy lehet visszacsinálni? :(2010. aug. 16. 23:11
1/10 anonim válasza:
na, 20perces keresés után megtaláltam neked a megoldást:) viszonylag egyszerü amugy: Profil -> Adatvédelmi beállitások avagy Privacy Settings, majd alul a Tiltólista címszó alatt egy linkre vezető szeöveget megpillanthatsz, ha rákattintottál, akkor láthatsz egy olyan hogy: felold XY . remélem sikerül:)
2/10 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM!!!!!!! Nagyon rendes vagy! pussz
2010. aug. 17. 12:38
4/10 Letolom a Totot válasza:
Nekem is segített!! Köszönöm (:
7/10 anonim válasza:
az a nagy helyzet, h hiába is oldottam fel a tiltott személyt, nem találom meg... régi üzeneteim vannak tőle, csak ott látom a nevét, illetve ha a műveletek/jelentés-tiltás-ra kattintok, ott kidobja a nevét s mellette azt, hogy Letiltva... az privacy settings-nél pedig azt írja, h senki sincs tiltólístán... ilyenkor mit tehetnék?????
8/10 anonim válasza:
Nekem nem valahogy sehogy sem sikerül!!! Légyszi segítene valaki!!! Fontos lenne!
10/10 cloénemeth válasza:
Várni kell valamennyi időt amíg feldolgozza
Amúgy nekem is segített köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!