Meg lehet változtatni egy PowerPoint prezentáció ikonját?
Röviden: programozó kocka páromat lepném meg egy saját "operációs rendszerrel" - valójában egy ppt, de minden eleme általam megrajzolt, és rengeteg funkciót tennék bele.
Eleve úgy adnám át, hogy a CD is egyedi matricázott lenne, és járna hozzá egy spirálozott "kézikönyv" is (vicces tartalommal)
Ha már ennyire komolyan veszem a dolgot, akkor menő lenne, ha saját ikonja is lenne :) Egyelőre még nem találtam meg a megoldást, valaki tudja?
Guglit zaklatom ezzel, de inkább olyan tanácsokat ad, amik a ppt-n BELÜL lévő ikonokkal kapcsolatosak.
jobb klikk a fájlon és tulajdonságoknál meg lehet adni az ikont. .ico fájl kell neki amit meg bármivel csinálhatsz, paintben megrajzolod mondjuk.
annyi, hogy az ico fájlt is át kell tenned szerintem a cd-re mert ha az ő gépén ugye nincs fent az a ico akkor nem fogja mutatni
Köszi :)
Ha jól tudom, ez csak fájloknál megy, PPT-nél nem.
Na sebaj, akkor mappában lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!