Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Számítógépes szakmából melyek...

Számítógépes szakmából melyek a könnyebbek?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok amihez elég pár hónapot tanulni
2020. júl. 18. 14:01
1 2
 11/13 Derwer ***** válasza:

Ez utóbbi kérdésedre nem tudok válaszolni, hogy sikeresek leszel-e. No meg mi a sikeresség mértéke? Pénz? Külföldi élet? Család egyedüli eltartása? Szakmai kihívások folyamatosan?

Szerintem, amennyire ismerlek a nagyjából fél oldalnyi írásodból, nem a programozással kellene kezdeni, sokkal inkább már az említett rendzegazdai dolgokkal. Alap hálózat, Active directory, samba, SMB, wifi és azzal már kis cégek igényeit kitudod elégíteni. Ugyanakkor ez még nem fizet jól, vagy minimum kell egy remek üzleti érzék is hozzá.

Ha alkalmazottnak mennek el valahova, akkor pedig szerintem. Minimum egy OKJ kelleni fog.

Szerintem...

2020. júl. 18. 21:30
 12/13 A kérdező kommentje:
Pénz és a pénz. Kényelmes élet, jó kocsi, ne legyen gond eltartani a családomat majd. Nem vagyom túl nagyravágyó de azért ne kelljen spórolni se. Ne egy átlag fizetésem legyen
2020. júl. 18. 22:16
 13/13 Derwer ***** válasza:

Akkor az a szitu, amit már írtak: ez nem fog így, ebben a formában menni.

Az én esetem (ami persze csak egy példa) :

Mindig is érdekelt az IT (általános suli), kb az összes informatika óra unalmas volt, elvégeztem egy egyetemet (8 éve már) és azóta is csinálok pár évente egy-egy certet.

Ezért cserébe: külföldön élek (persze ez nem törvényszerű, és nem elvárásod) sikerül egyedül is eltartanom a családot (nem egyszerű, és nyomasztó tud lenni), van egy kocsim hitelre, egy szép de albérletben élek.

Van álmom, higy saját lakás de realitása nincs sok jelenleg.

És ha jól értem hasonlót szeretnél elérni pár hónap ráfordítással, úgy hogy az iskolában se volt sima ügy az informatika óra.

2020. júl. 18. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!