19V 3.42A -es akkumulátorhoz,hasznàlhatok 19V 4.74A-es töltőt?
Szval' a story röviden annyi ,hogy használtan kaptam egy laptopot,amihez fél Volttal több nem gyári töltőt kaptam, és ez kicsinálja a gépet, tehát le szeretném cserélni. A gép hàtuljàn ezek az adatok vannak : 19V 3.42A. Kipróbáltam egy ugyanilyen töltővel,de azt nem is érzékelte (bàr az egy màsik laptop töltője volt. Ahonnan rendelném azt mondtàk jó lesz hozzà,de kicsit aggódom.
A laptop egy Packard Bell EasyNote Tk87-es.
1. A "gép hàtuljàn" levő adatok nem az akkumulátor feszültsége, hanem a laptop működtetéséhez szükséges feszültség és minimum áramerősség.
Az akkumulátor feszültsége 10,8 vagy 11,1 V - legalábbis a forgalmazó adatai szerint:
* [link]
* [link]
2. A laptophoz adapter vagy tápegység jár, nem töltő.
Az akkumulátor töltését vezérlő elektronika a gépben van.
3. Laptophoz ugyanakkora feszültségű, de a specifikációban/a gépen leírtakkal megegyező/nagyobb (teljesítményben/áramerősségben megadott) terhelhetőségű tápegység dukál. Csak legyen megfelelő csatlakozó rajta.
Tehát egy "19V 3.42A"-es laptophoz hasznàlhatsz "19V 4.74A-es" tápegységet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!