Ez mennyire jó ötlet?
Figyelt kérdés
van egy 320Gb os merevlemez a számítógépbe és azt találtam ki hogy ne legyen kihasználatlanul 2 oprendszert telepítenék fel rá alapból menne a win 8.1 amit internetezésre használnák és egy windows xp amit kizárólag játékokhoz telepítenék fel2020. júl. 15. 05:27
1/5 anonim 

válasza:

Elso olvasatra meg lehet csinalni, itt egy leiras is hozza, ha szukseges:
De milyen jatekokat futtatnal xp-n?
2/5 anonim 

válasza:

Ha kétfelé osztod a merevlemezt persze, működni fogni.
3/5 anonim 

válasza:

Én is dual bootolok.
8.1 és Ubuntu-val.
Múltkor még a 10-et felraktam próbaként és amikor a 8.1-et akartam indítani akkor a Windows megkérdezte, hogy a 8.1-ben vagy a 10-ben akarok-e landolni. Szóval semmi gond nem lesz.
4/5 anonim 

válasza:

"és egy windows xp amit kizárólag játékokhoz telepítenék fel"
Most komolyan te hol élsz, 2005-be?
5/5 anonim 

válasza:

Meg lehet csinálni, de semmi értelme a te esetedben. Két nem támogatott rendszerről beszélsz, ráadásul az XP egyáltalán nem haszálható játékokra. Ajánlom, hogy inkább egy Windows 10-et tegyél fel, mely minden célodra elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!