Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem tudom használni word-t a...

Nem tudom használni word-t a számítógépemen, mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
Szerettem volna az eggyik sablon alapján csinálni egy dokumentumot, letöltődtem, majd miután megnyitottam és a példa szöveget ki akartam törölni ezt írta: ,,ez a módosítás nem végezhető el, mert a kijelölt rész zárolva van". Meg próbáltam magamtól megcsinálni (elindítottam egy ,,üres dokumentum"-ot) de ott is úgyan ezt írja miközben üres, és az a sav ahol lehet állítani a betűméretet, stb. szürke és hiába kattintok rá nem csinál semmit. Nagy szükségem lenne most a word-re de nem tudom használni! Segítsetek...

2020. júl. 14. 15:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Hányas Word van a gépeden? Úgy értem melyik évjáratú?
2020. júl. 14. 17:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Mikor telepítetted? Nem a 30 napos próbaidőszak járt le? Mert azután semmit nem tudsz vele kezdeni, amíg licenszet nem veszel hozzá.
2020. júl. 14. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!