Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi ez a lepontozási hullám a...

Mi ez a lepontozási hullám a kategóriában?

Figyelt kérdés

Az elmúlt napokban szinte minden hasznos válasz le van pontozva a kategóriában. A baromságokat meg felpontozzák.

Ez csak ilyen 2-3 vérpistike műve lehet, akik a vakáció alatt nem tudnak mit kezdeni magukkal?

2020. júl. 12. 01:40
 1/7 P.O.C. ***** válasza:
72%

Ez itt teljesen megszokott. Nem csak az elmúlt pár napban van ez.

Néhány gyökér, több account -al. Nem lehet ellene tenni. Kívánom ez legyen a legnagyobb örömük az életükben, de valószínűleg most is ez. Szóval már teljesült is a kívánságom.

2020. júl. 12. 01:48
 2/7 anonim válasza:
61%

"Ez csak ilyen 2-3 vérpistike műve lehet, akik a vakáció alatt nem tudnak mit kezdeni magukkal?"

Lehet egy unatkozó, mentálisan frusztrált picur műve is is két-három profillal.

Csak minél többször csinálja annál inkább feltűnő lesz ( [link] ) - "nem rejti el azt a fenyves, akinek a keze enyves".

2020. júl. 12. 03:14
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
Nyari szunet van, a sok kis 13 eves most ráér.
2020. júl. 12. 11:14
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Maga a lepontozási rendszer is rossz. Negatívat én nem is építeném bele. Plusz jelet raknék csak. Aki rányom kap 1 pluszt. Minél több van rajta értelemszerűen hasznosabb a válasz. A legtöbbet kapottat kiemelném legelőre. Ennek lenne értelme. A jelenlegi pontozási rendszerrel nem lehet semmit eldönteni.
2020. júl. 12. 12:14
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

Nemrég találtam egy kérdést. Alatta kb 5-6 válasz. Mindegyik válasz tisztességesen megfelelt a feltett kérdésre és mindegyik 0%-os volt. Írástudatlan, analfabéta fogyatékosok játszótere lett a gyakori. Egy kétszavas egyszerű mondatot nem tudnak megfogalmazni, leírni meg pláne nem. Az értelmi képességük csak a fehér x-es piros gombig terjed. Látom ezt a kérdést is megtalálták, itt is megjelentek.

Ezzel persze az is a baj, hogy a kérdezőt is teljesen megzavarják, mert ha azt látja hogy a válaszokat mind lepontozták, akkor hiába írja le valaki a tutit, a kérdező nem fogja elhinni, ha az értékelésnél 0%-ot lát.

Ahogy valaki itt leírta: Az életben ennél nagyobb örömük ne legyen.

Ezek után már kíváncsi vagyok, mikor éri el a hozzászólásom itt is a 0%-ot.

2020. júl. 12. 17:15
 6/7 P.O.C. ***** válasza:
69%

4: Ez nem rossz ötlet.

Sajnos az értelmesebb felhasználók közül nagyon kevesen fordítanak időt a pontozásra. És ez is az egyik fő gond. Mert tételezzük fel, van néhány troll, akiknek van néhány accontja az ostoba kis játékára, és mindent lepontoz. De ha lenne legalább 100 olyan, aki renderesen olvassa az oldalt, és teljesen jogosan is pontoz. Akkor ezek a kis gyökerek hamar ráunnának, mert nem tudnák érdemben befolyásolni az össz százalékot.

De már arra is gondoltam, hogy szoftvert írtak rá, ami automatikusan végignyomkodja a piros x-eket. Bár mondjuk aki már ezt megtudja írni, rendszerint van olyan értelmes, hogy nem trollkodik. Ergó mégis csak manuálisan csinálja. Így viszont hamar ínhüvely gyulladást kapna a nyomogatástól a trógerja. :D

2020. júl. 13. 11:59
 7/7 anonim válasza:
80%

Sajnos sok a hülye! Engem kifejezetten bosszant- nyilván valakiknek pont ez a célja-, mikor a kérdésem alatt lepontozzák a válaszokat. Azt se szeretem, amikor nem a válasz hasznosságát értékelik, hanem az egyetértésüket, vagy az egyetnemértésüket fejezik ki, de amikor minden válasz le van pontozva, az teljesen elfogadhatatlan.

#4-es mond valamit!

2020. aug. 23. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!