Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom megallitani,...

Hogyan tudom megallitani, hogy a Facebook-ról eltunjenek a vélemények?

Figyelt kérdés
Sziasztok, segítsen vki pls. Van egy oldalam a facebookon, ami tele van (volt) pozitív véleményekkel, ajánlasokkal. 1-2 hónappal ezelőtt elkezdett észrevétlenül csökkenni, fogyni a vélemények száma. Ezido alatt 150 véleménnyel, ajánlással ír kevesebbet a facebook. Kerestem őket minden hibabejelnto csatornan, hiába. Nem reagáltak, és nem is szűnt meg a probléma. Minden nap csökken, 3-4 darabbal. Nagyon szomorú vagyok. Kérlek segítsetek, mit tehetnek meg, hogy vissza álljon az eredeti helyzet? Vagy nézzem végig, amíg mind elfogy? De ez megis hogyan történhet? Segítségeteket előre is köszönöm.

2020. júl. 10. 07:19
 1/2 anonim ***** válasza:
39%
Beszéld meg a Sorossal, vagy a CEU által delegált főcenzorral.
2020. júl. 10. 07:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Milyen oldal ez? Miért annyira fontos neked, hogy legyenek ott tetszikelések? Vagy nem erről van szó?
2020. júl. 12. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!