Hogy lehet megállítani ezt a vírust a facebookon?
Akkor a gépen lesz.
Próbáld másik böngészőből, ha ott nem jelentkezik, akkor a böngészőben lesz. Cookie törlés, tárolt adatok törlése, gyanús pluginek törlése, végső esetben böngésző legyalulás, aztán újratelepítés.
Meg esetleg FB jelszóváltoztatás is lehet, de előtte a gépen azért nézz körül, nem települt-e valami, nem fut-e gyanús process.
Három uton próbálkozz, talán valamelyik eredményt hoz:
1./ Kezdőlap
Jobb oldali sáv /fent/
A nyilat rá kell tenni a felkérésre/nincs katt!/
Megjelenik egy X
Katt
Block.../játék/ nem pedig eltávolitás Megjelenik:
Tiltod az alkalmazást?
Megerősit
2./ Kezdőlap
Bal oldali sáv
Az egeret ráhelyezni az "Alkalmazások" feliratra
Megjelenik: Összes
Katt az Alk.
Játékok elején van egy ceruza
Katt
Alk. eltávolitás
3./ Kezdőlap
Földgömb/Értesitések/
Katt
Ha ott van egy felkérés ráhelyezni az egeret
Megjelenik egy X
a jobb felső sarokban katt
Kikapcsolás
És elvileg nem jön több értesités ettől az alkalmazástól
Nem a Faceban van. Egy hacker-spammer nagy lájk és megosztásvadászat céljából behatol valakinek a Face profiljába és átveszi az uralmat felette. Ha szerencséje van, akkor az illetőnek sok ismerőse van és akkor a szemét linkjét megosztja és ha azok tovább osztják már kész is egy lavina. Egy ismerősöm rákattintott és a nevében már 90millió /nem tévedés, ki volt irva!/ lájkot gyűjtött és ki tudja mennyi pénzt zsebelt igy be.
A megosztást ugye én is megkaptam, de én óvatos vagyok, tudom, hogy a Face a visszaélések melegágya, sok rajta az aberált, szemét alak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!