A pcX-nél a csomagolás előkészítés státusz mit jelent pontosan? Utánapróbáltam nézni, de külön a státuszokra nem térnek ki sehol...
de marhák vagytok :DDDDDDDDDDDDD
na most visszanéztem, nekem nem volt ilyen státuszban a csomagom - legalábbis az emailek alapján.
Olyan van, hogy "hamarosan összeállítjuk a rendelésed." Ekkor szedegetik össze a cuccot - ha kértél szerelést akkor azt is csinálják ilyenkor, meg ha szerencséd van videót is :D
Aztán a következő mail meg a "Csomagod érkezik, számlát csatoltuk" Na ekkor gyorsulnak fel az események, mert ha ez a mail megjön akkor, vagy aznap délután, este adják át a csomagot az MPL-nek. És a posta meg vagy másnap, vagy amikor úgy gondolja kiszállítja.
Én az espressz szállítást kérdem és kevesebb mint 24 órával később már itt is volt a cucc. 7:10-kor ordított az MPL-es futár. Kicsit le is hidaltam, mert egy korosabb alkoholista nő volt, szájában füstölt a cigi és úgy káromkodott, hogy 20 év vasúti múlttal sem értettem mit beszél :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!