Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A pcX-nél a csomagolás előkész...

Styfler1 kérdése:

A pcX-nél a csomagolás előkészítés státusz mit jelent pontosan? Utánapróbáltam nézni, de külön a státuszokra nem térnek ki sehol...

Figyelt kérdés

2020. júl. 8. 13:09
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Azt, hogy csomagolják és előkészítik postázásra. Melyik részét nem sikerült ennek felfognod?
2020. júl. 8. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:
59%
Azt jelenti, hogy már jártak nálad, de nem vetted át a szajrét, és most visszavitték és épp előkészítik kicsomagolásra, hogy visszategyék a polcra.
2020. júl. 8. 13:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Na, hogy érthető legyen: a csomagolás, előkészítés azt jelenti, hogy becsomagolják a megrendelt terméket. Kartondobozba teszik, körbefóliázzák, leragasztják ragasztószalaggal. Ezután a körbefóliázott, leragasztott csomagra ráragasztják a címzett adatait(nevét, címét, irányítószámát) tartalmazó nyomtatványt. Erre azért van szükség, hogy a futár tisztában legyen vele, hogy hova kell vinnie az adott csomagot, nehogy máshova vigye. Ezt általában egy vízhatlan tasakban helyezik el a csomag erre alkalmas részén. Mert ha pl Gipsz Jakab rendel egy betonkeverőt, Cérna Géza meg egy orrszőrvágót és ezt a kettőt rossz címzés miatt a futár összekeveri, ennek beláthatatlan következményei tudnak lenni. Most képzeld el, hogy hogyan fog szegény Gipsz Jakab betont keverni egy orrszőrvágóval, ugyanígy Cérna Géza orrszőrzete is hatalmasra fog nőni, mert borzasztó nehéz azt egy betonkeverővel eltávolítani.
2020. júl. 8. 13:44
 4/4 anonim ***** válasza:

de marhák vagytok :DDDDDDDDDDDDD

na most visszanéztem, nekem nem volt ilyen státuszban a csomagom - legalábbis az emailek alapján.

Olyan van, hogy "hamarosan összeállítjuk a rendelésed." Ekkor szedegetik össze a cuccot - ha kértél szerelést akkor azt is csinálják ilyenkor, meg ha szerencséd van videót is :D

Aztán a következő mail meg a "Csomagod érkezik, számlát csatoltuk" Na ekkor gyorsulnak fel az események, mert ha ez a mail megjön akkor, vagy aznap délután, este adják át a csomagot az MPL-nek. És a posta meg vagy másnap, vagy amikor úgy gondolja kiszállítja.

Én az espressz szállítást kérdem és kevesebb mint 24 órával később már itt is volt a cucc. 7:10-kor ordított az MPL-es futár. Kicsit le is hidaltam, mert egy korosabb alkoholista nő volt, szájában füstölt a cigi és úgy káromkodott, hogy 20 év vasúti múlttal sem értettem mit beszél :DDDD

2020. júl. 8. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!