Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tördelés előkészítéséhez...

Tördelés előkészítéséhez tördelési tapasztalatot várnak, ezt nehéz megtanulni? Én eddig InDesignt láttam, de nem sokat használtam, más Adobe programokat igen

Figyelt kérdés
2019. ápr. 26. 11:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Nehéz.
2019. ápr. 26. 11:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nyomdász voltam egész életemben, 95 óta dolgozom számítógépen, képfeldolgozásban, tördelésben vagyok igencsak járatos.

A rengeteg szakmai tudás és tapasztalat ellenére sem tudok elhelyezkedni.

Sok sikert kívánok, ne legyen más ilyen lúzer (?).

Szóval a program használatát rövid időn belül meg lehet tanulni, de a tördelés nem erről szól.

Bár sok igénytelen kiadvány van piacon napjainkban, de azért azoknál is van minimális elvárás.

Random írok szavakat, ahogy eszembe jut. Ismerősek ezek?

CMYK, UCR, GCR, Fogra, Euroscale, pontterülés, alátöltés, kifutó, soregyen, behúzás, fattyúsor, egalizálás, lábjegyzet, index, ligatúra, kísérőszín, n-számítás, terjedelem, kilövés stb.

2019. ápr. 26. 12:13
 3/5 A kérdező kommentje:

Kommunikációs pozícióban vagyok egy diákszervezetnél (nem HÖK:D), hivalotasan az arculatért felelek, gyakorlatilag promóciós anyagokat készítek. Természetesen ez teljesen önkéntes alapon, szóval nem vagyok profi.

Igen, van amivel már többször találkoztam, van ami ismeretlen, és rákerestem, de nem tűnik kínainak.

Mutatom, miről lenne szó:

[link]

2019. ápr. 26. 12:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Remélem nem vagyok félreérthető, kiskorom óta képszerkesztéssel, weboldal készítéssel és hasonlókkal foglalkozom, nekem ez hobbi. Az ilyen kiadványszerkesztés meg társai úgy érzem, nem állnak távol tőlem, ennek ellenére elismerem, hogy ez is egy szakma!
2019. ápr. 26. 12:47
 5/5 anonim ***** válasza:
A webes grafika egészen más, mint egy papír alapú kiadvány megszerkesztése.
2019. ápr. 26. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!