Tördelés előkészítéséhez tördelési tapasztalatot várnak, ezt nehéz megtanulni? Én eddig InDesignt láttam, de nem sokat használtam, más Adobe programokat igen
Szia! Nyomdász voltam egész életemben, 95 óta dolgozom számítógépen, képfeldolgozásban, tördelésben vagyok igencsak járatos.
A rengeteg szakmai tudás és tapasztalat ellenére sem tudok elhelyezkedni.
Sok sikert kívánok, ne legyen más ilyen lúzer (?).
Szóval a program használatát rövid időn belül meg lehet tanulni, de a tördelés nem erről szól.
Bár sok igénytelen kiadvány van piacon napjainkban, de azért azoknál is van minimális elvárás.
Random írok szavakat, ahogy eszembe jut. Ismerősek ezek?
CMYK, UCR, GCR, Fogra, Euroscale, pontterülés, alátöltés, kifutó, soregyen, behúzás, fattyúsor, egalizálás, lábjegyzet, index, ligatúra, kísérőszín, n-számítás, terjedelem, kilövés stb.
Kommunikációs pozícióban vagyok egy diákszervezetnél (nem HÖK:D), hivalotasan az arculatért felelek, gyakorlatilag promóciós anyagokat készítek. Természetesen ez teljesen önkéntes alapon, szóval nem vagyok profi.
Igen, van amivel már többször találkoztam, van ami ismeretlen, és rákerestem, de nem tűnik kínainak.
Mutatom, miről lenne szó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!