A számítógépem felborult, lehet valami baja?
Figyelt kérdés
A fülesbe belebotlottam és bumm, óriási nagyot csattant, kikapcsoltam, majd egy fél óra múlva be, akkor sötétkék képernyőt kaptam, semmire nem reagált, ezután a bekapcsoló gombbal kikapcsoltam megint, majd újra be. Szokatlan akadozások árán, de betöltött, most meg már olyan, mintha semmi baja nem lenne. Lesz/van/lehet valami baja, vegyem le az oldalát és nézzem meg, vagy esetleg vigyem el a szervízbe?2020. júl. 7. 20:07
1/7 anonim válasza:
Ha van benne HDD akkor egy Hard Disk Sentinel-lel ránéznék az állapotára. Plusz a szemmel való átvizsgálás sem egy rossz ötlet. Az egyéb hibák/károk majd menetközben kiderülnek.
3/7 anonim válasza:
meg kell benne nézni minden csatlakozást, kártyát hogy jól a helyén van-e. A provit is nézd meg. tápkábeleket, stb.
a merevlemezt fentebb írtak szerint meg kell vizsgálni.
de ha elindult nem hiszem hogy komoly baja lenne.
én is rúgtam már fel... igaz atom módon be voltam ba..va :D
4/7 anonim válasza:
leszedtek valorantba, és bepöccentél?
5/7 anonim válasza:
Csatlakozások ellenőrzése, fizikai elváltozás keresése után ha nincs semmi akkor m,egúsztad :D
6/7 anonim válasza:
Ha nem ment a gép közbe, akkor nagy eséllyel a hdd is megúszta. Kérdés inkább, hogy minden csatlakozás a helyén van-e, nem került a ventilátorok közé egy-egy nem rögzített kábel, ami elégtelen hűtéssel később fizikai kárt is okozhat? Mindenképp érdemes belenézni, de ezt te is meg tudod oldani önállóan, nem kell szervizbe 5 ezreket fizetni a semmire.
7/7 anonim válasza:
Amikor bele boxoltál átszakadt a gépház fém fala? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!