Mi az a ×32 és a ×64 ? Mi a különbség?
Figyelt kérdés
A gép gyorsaságát befolyásolja,vagy micsoda?2020. júl. 7. 08:43
1/12 anonim 

válasza:

2/12 anonim 

válasza:

Egyszerű felhasználó szintjén annyit érdemes tudni hogy az x32 azaz 32 bites oprendszer max 4GB ramot képes kezelni vrammal együtt.
3/12 anonim 

válasza:

Azt jelzi, hány bites a processzor. A személyi számítógépekbe kb. 15 éve 64-bites processzorok kerülnek, így nem igazán kell foglalkoznod a kérdéssel.
4/12 anonim 

válasza:

Még talán az is lényeges felhasználói oldalról, hogy 64 bites rendszer esetén telepíthető a 32 és 64 bites program is. Fordítva nem.
5/12 anonim 

válasza:

Még talán az is lényeges felhasználói oldalról, hogy 32 bites rendszer esetén telepíthető a 16 és 32 bites program is. Fordítva nem.
6/12 A kérdező kommentje:
Hp 655 laptopra milyen kell?
32,64?
2020. júl. 7. 13:05
7/12 anonim 

válasza:

"HP 655 Notebook PC Specifications"
"This system requires a separately purchased 64-bit operating system and 64-bit software products to take advantage of the 64-bit processing capabilities of AMD technology."
64 bites javasolt hozzá. (Ahogy fentebb írták, PC/laptop kategórában jó ideje nem készül 32 bites proci ill. architektúra.)
8/12 anonim 

válasza:

4GB ramig erre én 32 bitest tennék. Rendkívül kicsi a cpu órajel, semmi szükség rá, hogy duplán dolgozzon az x64 miatt.
9/12 anonim 

válasza:

Miért dolgozna duplán? Épp az a lényeg, hogy 64 bites regiszterei vannak a procinak.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi eddig mindenkinek,
na de akkór most ,hogyisvan ?
2020. júl. 8. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!