Mit kell tennem, hogy Linus Torvalds sértegessen engem?
Figyelt kérdés
Részletesen, hogyan jutok el addig, hogy Linus Torvalds csúnyát írjon nekem egy elküldött kódom miatt? Lehet, hogy kicsit suta a kérdés, de olvastam arról, hogy Linus milyen szabadszájú, és kíváncsi lettem, hogy hogyan is működik a Linux fejlesztési modellje. Én nem igazán értek a programozáshoz, de a kérdésemben nem is ez a lényeg. Hogyan nézne ki az utam nekem, aki programozásilag szinte nulláról indul, de nem azért, hogy profi programozó legyek, hanem pont ellenkezőleg, csak azért hogy felbosszantsam Linus Torvalds-ot a Linux kernelhez leadott kódommal? Mindez persze elméletben.2020. júl. 6. 22:51
1/8 anonim válasza:
Ahogy a latin mondja: quila non captat muscas. Szerintem ne erőltesd a témát.
2/8 anonim válasza:
Adj be egy "esztétikai" patch-et, ami a világon semmit hozzá nem tesz a kódhoz. Esetleg itt van ez a BLM téma, azzal is lehetsz már "programozó", ha kicserélsz pár "rasszista" változót, vagy kiszedsz néhány nem "píszí" kommentet. Szerintem ezeket kifejezetten utálja (meg is értem).
3/8 A kérdező kommentje:
Tehát akkor csak ennyi? A GitHubon azonnal, amint regisztrálok, küldhetek egy kérelmet, hogy szeretnék kódot hozzáadni a Linuxhoz? Nincs ennek valami előzetes vizsgálata, hogy egyáltalán alkalmas vagyok-e segíteni?
2020. júl. 6. 23:21
4/8 anonim válasza:
Sok segitoje van, valoszinuleg 3 emberrel korabban elakadnal.
Amugy ha sertegetesre vagysz, Linusrol mar lekestel, par eve elkuldtek "erzekenyito treningre" (atnevelotaborba), azota ilyen perkeleen vittupää (*) meg hasonlok kevesbe hagyjak el a billentyuzetet.
Theo de Raadt-ot jobban ajanlom, o az OpenBSD fejlesztoje, es o valoban el fog kuldeni a nenikedbe.
*: [link]
5/8 Alain Delon válasza:
Kétlem, hogy karakterről karakterre ismerné a kernelt, de nem csak ő, hanem senki más sem. Sokan dolgoznak a kernelen. Ha valaki rossz kódot küld, kidobják.
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Linus Torvalds olyan az IT világban, mint Gordon Ramsay a szakácsok között? :))
8/8 Tom Benko válasza:
Először is baromira meg kellene tanulnod a kernel programozási nyelvét. Utána alaposan ismerni a fejlesztési metódusokat. Innentől tudsz olyan commitokat gyártani, amivel foglalkozni is hajlandó.
Raadt vagy Poettering esetén gyorsabban is célt érhetsz. Náluk elég lehet egy mezei kérdés is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!