Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit kell tennem, hogy Linus...

Mit kell tennem, hogy Linus Torvalds sértegessen engem?

Figyelt kérdés
Részletesen, hogyan jutok el addig, hogy Linus Torvalds csúnyát írjon nekem egy elküldött kódom miatt? Lehet, hogy kicsit suta a kérdés, de olvastam arról, hogy Linus milyen szabadszájú, és kíváncsi lettem, hogy hogyan is működik a Linux fejlesztési modellje. Én nem igazán értek a programozáshoz, de a kérdésemben nem is ez a lényeg. Hogyan nézne ki az utam nekem, aki programozásilag szinte nulláról indul, de nem azért, hogy profi programozó legyek, hanem pont ellenkezőleg, csak azért hogy felbosszantsam Linus Torvalds-ot a Linux kernelhez leadott kódommal? Mindez persze elméletben.

2020. júl. 6. 22:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a latin mondja: quila non captat muscas. Szerintem ne erőltesd a témát.
2020. júl. 6. 23:11
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Adj be egy "esztétikai" patch-et, ami a világon semmit hozzá nem tesz a kódhoz. Esetleg itt van ez a BLM téma, azzal is lehetsz már "programozó", ha kicserélsz pár "rasszista" változót, vagy kiszedsz néhány nem "píszí" kommentet. Szerintem ezeket kifejezetten utálja (meg is értem).
2020. júl. 6. 23:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Tehát akkor csak ennyi? A GitHubon azonnal, amint regisztrálok, küldhetek egy kérelmet, hogy szeretnék kódot hozzáadni a Linuxhoz? Nincs ennek valami előzetes vizsgálata, hogy egyáltalán alkalmas vagyok-e segíteni?
2020. júl. 6. 23:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Sok segitoje van, valoszinuleg 3 emberrel korabban elakadnal.

Amugy ha sertegetesre vagysz, Linusrol mar lekestel, par eve elkuldtek "erzekenyito treningre" (atnevelotaborba), azota ilyen perkeleen vittupää (*) meg hasonlok kevesbe hagyjak el a billentyuzetet.

Theo de Raadt-ot jobban ajanlom, o az OpenBSD fejlesztoje, es o valoban el fog kuldeni a nenikedbe.

*: [link]

2020. júl. 7. 04:56
 5/8 Alain Delon ***** válasza:
Kétlem, hogy karakterről karakterre ismerné a kernelt, de nem csak ő, hanem senki más sem. Sokan dolgoznak a kernelen. Ha valaki rossz kódot küld, kidobják.
2020. júl. 7. 10:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Párszor nagyon kibukott a fejlesztő közösségre, mert nem úgy írták a kommenteket, ahogy ő szeretné.

[link]

[link]

2020. júl. 7. 11:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Linus Torvalds olyan az IT világban, mint Gordon Ramsay a szakácsok között? :))
2020. júl. 7. 15:26
 8/8 Tom Benko ***** válasza:

Először is baromira meg kellene tanulnod a kernel programozási nyelvét. Utána alaposan ismerni a fejlesztési metódusokat. Innentől tudsz olyan commitokat gyártani, amivel foglalkozni is hajlandó.

Raadt vagy Poettering esetén gyorsabban is célt érhetsz. Náluk elég lehet egy mezei kérdés is.

2020. júl. 7. 16:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!