A Windows 10 új,2004-es verzióját el lehet kerülni valahogy?
Úgy értem megúszni azt,hogy a jelenlegi 1909-es verzióm frissüljön rá.Csak mert annyi rosszat olvasok róla,főleg a PCforum.hu-s cikkekben,hogy már most borsódzik a hátam tőle,mert hogy az én windowsom is abban a szakaszban van amikor azt írja hogy "hamarosan érkezik a Windows 10 2020 májusi frissítése."
Amúgy a speciális beállításokban elvileg van egy olyan lehetőség hogy frissítések telepítési idejének kiválasztása,és azon belül hogy "egy funkciófrissítés új lehetőségeket és fejlesztéseket tartalmaz.A telepítés ennyi napig el halasztható: " És itt elvileg be lehet állítani neki akár 365 napot is.Szóval ezzel esetleg?Vagy ez nem arról szól?
A másikat,tehát az "egy minőségi frissítés biztonsági fejlesztéseket tartalmaz" azt természetesen békén hagynám,hiszen nem a biztonságról akarok lemondani hanem csak a Windows 10 2004-ről.
Hivatalosan nem.
Gyakorlatilag meg kis mókolással azért meg lehet oldani. :)
A munkahelyen mi egy proxy szerver közbeiktatásával szűrjük a tartalmat, és "sajnos" a Windows Update sem tud kimenni rajta. :)
De vannak még trükkök, nem kell ehhez még egy PC-t vásárolnod. ;) Régebben működött az, hogy a Windowst átvertük azzal, hogy mobil kapcsolatnak tituláltuk a vezetékes netet, és mivel arra úgy tekintett, mint forgalmi díjas kapcsolatra, nem töltögetett magától frissítéseket. De ez már nem 100%, hogy működik, a Microsoft szerint ilyen kapcsolaton keresztül is letöltődhetnek "a rendszer működése szempontjából lényeges" frissítések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!