Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan működik ma a használt...

Hogyan működik ma a használt laptop értékesítés? - kérdés lent

Figyelt kérdés
Sziasztok! Helyzet a következő; vásároltam 2018 márciusában egy elég komoly gamer laptopot. Asus ROG széria (core i7 processzor,gtx1050 ti stb..) Csak jogtiszta szoftverekkel használtam, pontosabb 1 játék miatt vásároltam, azonban időközben arra jöttem rá, hogy nem használom ki eléggé a gépet. Szeretném eladni, egy Mac-re lecserélni, azonban nem tudom hogy hol lehet ma a használt laptopokat értékesíteni?? Illetve, hogy ennek milyen most a piaca? Ebben szeretnék tanácsot kérni. Előre is köszönöm!

2020. júl. 1. 09:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én a hardverapro-t ajánlom. Nekem eddig pozitív tapasztalataim voltak. Normálisabb a közösség mint egy jófogáson pl...

Az, hogy "milyen a piaca" azt nem tudom. Lehet mások jobban követik.

2020. júl. 1. 09:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A Mac erős visszalépés lesz, ha csak nem valami millió körülit veszel.

Az interneten bárhol tudod hirdetni, ahol van erre felület biztosítva.

2020. júl. 1. 10:25
 3/4 anonim ***** válasza:
73%

miért lenne visszalépés!

inkább előrelépés lesz! Ha nem játszani akar.

2020. júl. 1. 11:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Mentek a likeok! Köszönöm szépen, igazság szerint, pont emiatt akarok váltani, mert már nem játszom és az Apple termékekkel eddig csak pozitív tapasztalataim vannak. Várom a további válaszokat, akik pedig eddig írtak nekik köszönöm!
2020. júl. 1. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!