A jelátalakítón a PAL-NTSC gomb mire való,melyiket célszerű használni? Mi jelzi ha töltve van a jelátalakító,van valami fény ilyenkor?
Figyelt kérdés
2020. jún. 25. 13:15
1/6 anonim 

válasza:

Gondolom mindkét szabványt képes működtetni, így egy eszközben kettő funkciót is kapsz, és azt használod amelyik rád vonatkozik. Nálunk a PAL használatos.
2/6 A kérdező kommentje:
Ez a gomb HDMI-RCA átalakítón van? RCA-HDMI jelátalakítón 720P-1080P gombot láttam.
2020. jún. 25. 13:34
3/6 anonim 

válasza:

HDMI-RCA átalakító, oh mein gott...
PAL-t válaszd, az európai tévék azt képesek megjeleníteni.
Ami az RCA-ból csinál HDMI-t, ott nyilván nem kell PAL/NTSC-t választani, mert a HDMI-nél ilyen nincs. Képernyőfelbontást viszont lehet, attól függ, hogy mekkora a monitor / TV.
4/6 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm. Nekem RCA-ból HDMI-t kell csinálni. Akkor nekem a 720P-1080P a választandó.
2020. jún. 26. 09:47
5/6 A kérdező kommentje:
És mi jelzi,ha töltődik a jelátalakító,van rajta valami fény ilyenkor? Folyamatosan tölteni kell,ahhoz hogy működjön ugye?
2020. jún. 26. 09:50
6/6 anonim 

válasza:

Nincs benne akkumulátor, mindig be kell lennie dugva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!