MSI laptopon van reboot gomb?
Figyelt kérdés
Lenovom volt azon volt az oldalan elrejtve egy kis gomb ami rebootolt,msi-n is van?2020. ápr. 30. 17:44
1/4 Közveszélyes Kontár 

válasza:

az micsoda?
nem resetre gondolsz?
lehet hogy van lehet "tuvel" (olyan vekony valamivel) kell aljan megnyomni
2/4 Közveszélyes Kontár 

válasza:

persze oldalan is lehet, vagy aljan, akar tetejen is (billnel) de ha nem talalsz akkor lehet nincs
pontos tipus alapjan meglehet mondani, mindnek mas mindene
gyartoi oldali kezekonyv
vagy dobozaban kezikonyv
3/4 Közveszélyes Kontár 

válasza:

amugy altalaban a power hosszan nyomasa is ugyan az, sokaig nyomd, akar 1percig is
ha addig se reagal akkor nincs hozzakapcsolva ilyen funkcio
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem msi gamer laptopom van,nincs rajta sajnos,vagyis a hatuljan van egy kis lyuk,a kozepe alja fele,azt piszkaltam,semmi nemtortent,leszedtem a burkolatot es nemvolt ott semmi benyomhato cucc,johogy nemrontottam el az alaplapot ;) . nekem is elotte lenovo volt,azon volt
2020. júl. 20. 00:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!