A Windows Media Player nem játssza le az mp4 kiterjesztésű filmet, mit állítsak át, hogy ne csak hang, hanem kép is legyen?
Szóval elindítom, hang van, de a képet nem mutatja hozzá.
Másik lejátszóval próbáltam, de az akadozva játsza le. Nem a filmmel van a gond, mert másik mp4-es fájllal is ugyanez van.
Egyelőre én ott vagyok lefagyva, hogy van még aki Windows Media Playert használ. Az kb. a médialejátszók Internek Explorere azzal a különbséggel, hogy nem használható jobb médialejátszó letöltésére.
Van valami különleges oka, amiért ezt használod?
Utoljára kb 15 éve volt ugyanilyen problémám. Tudod mi volt az oka? A Windows Media Player!
Válts VLC Media Player-re. Én már legalább 10 éve csak ezt használom, és semmi gond vele.
Nem a kérdésedre fogok válaszolni, hanem egy jobb megoldást ajánlok.
Telepítsd a VLC Playert!
videolan.org/vlc
Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány olyan videóval találkoztam, amit a VLC nem tudott lejátszani. :) És nem kell össze-vissza mindenféle kétes codecet telepítgetni.
#6, #8:
Egyet elég telepíteni, ezek szinte mindegyik formátumot formátumot lejátsszák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!