Pendrive márkák közül melyik a legjobb? A Kingston?
Nincs legjobb, mert egyrészt memóriachip-t 3 nagy beszállítótól veszi mindenki így nagyrészt egyenlő esélyes a piac ilyen téren.
Ebből következően nem a márka a lényeg feltétlen hanem az adott típus, hogy éppen milyen teljesítményt nyújt Brand-től függetlenül.
Másrészt pedig az sem mindegy milyen szempontból legjobb, gyártási kapacitás, ár/érték arány, legjobb termékek stb.(de ezeket nem lehet feltétlen megállapítani)
#1 Lehet, hogy memóriachipeket csak kb. 3 gyártó gyárt, de azért az elektronikája sem egy utolsó dolog. A tönkrement pendrive-ok nagy részében az elektronika száll el, és nem a flash megy tönkre.
Egyébként én a Kingstone-t preferálom.
Kingstonnal mindig megszívtam, akár pendrive, akár sd kártya, akár ssd...
Jelenleg egy Patriot SSD hasít a gépben és egy Patriot pendrive-om van, két éve napi szinten nyúzva van, de még mindig úgy működik, mint mikor megvettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!