Milyen pendrive-ot ajánlanátok nekem ebből a célból? (Bővebben lent. )
Szeretnék venni egy viszonylag nagy kapacitású pendrive-ot reális áron, ami képes Playstation 3 játékok a konzolra való biztonságos, működőképes felmásolására, (amit fat32-be lehet formázni), de nem tudom, hogy melyik adathordozó lenne tökéletes erre a célra. Vettem a múltkor egy 64 gb-os maxell pendrive-ot, de nagyon megjártam vele, mert csak exFat-ba tudtam formázni és amikor a játékot felmásoltam róla a playstation-re a játék nem működött rendesen, folyton "bakizott". Gondolom köze lehet a fat32-exFat rendszerhez, de mivel egyáltalán nem írja egyik weboldal sem, hogy melyik pendrive-ban van fat32 "opció", én meg mivel sajnos sík hülye vagyok hozzá, ezért aztán itt szeretnék segítséget kérni egy szakembertől, vagy legalábbis valakitől, aki sokkal jártasabb, tájékozódottabb nálam ebben a témában.
Előre is nagyon köszönöm a segítségeket!
Majd inkább sebességtesztet kellene végezni a beszerzett pendrive-on, a problémád valószínűleg az okozza, nem a fájlrendszer:
Format /FS:FAT32 meghajtojele:
Igy próbáld asszem így megy win alatt is
Az előző link apropóján, ha esetleg nem tűnne fel:
"Alapértelmezés szerint csak maximum 32 GB-os lemezeket formázhatunk FAT32-re. Külső szoftverek ezt áthidalhatják, ám nem ajánlott."
Kedves Második Válaszoló!
Akkor ezek szerint ez úgy működik, mint a DVD írásnál: Minél lassabb a másolás sebessége, annál jobb az eredmény?
Ennél nem így működik. Fizikailag adott az írási és olvasási sebesség, amit tesztprogramokkal ellenőrizhetsz.
Írás lassabb, olvasás gyorsabb, de egymáshoz nincs közük.
DVD-írásnál más a helyzet, a gyengébb minőségben megírt lemeznél több feladat hárul a hibajavításra, ami lassíthatja az olvasást.
Pendrive nem így működik, itt vagy jó egy cella, vagy nem.
HDD/SSD-nél a firmware lecseréli a hibás szektort a tartalékból, pendrive-nél nem tudom, de nem is kell ezzel foglalkozni. Ha hibás, az kiderül egy szektorszintű ellenőrzésnél.
Pl. HD Sentinel írás és/vagy olvasási teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!