RCA és HDMI csatlakozó között mi a külömbség? Bármelyik TV-n van mindkettő?
Figyelt kérdés
2020. jún. 7. 23:50
31/40 A kérdező kommentje:
Tehát a 1080P azt jelenti,hogy felnagyítja a képet,ha jól értelmezem. Meg még azt nem tudom,hogy tápkábel mindig jár a jelátalakítóhoz?
2020. jún. 8. 16:51
32/40 A kérdező kommentje:
És a tápkábel egyik végét a jelátalakítóba,a másik végét hova kell dugni?
2020. jún. 8. 16:59
33/40 anonim válasza:
#30: Megnézed az átalakító, illetve a TV dokumentációjában, és a szerint veszel kábelt. De az általam talált átalakítón illetve általában a TV-ken normál méretű HDMI-csatlakozó van.
#31: Megint csak az átalakítótól függ. Az általam talált átalakítóhoz - a belinkelt dokumentáció szerint "1 db USB kábel" a tartozék, tápegységet nem adnak.
34/40 A kérdező kommentje:
USB kábellel lehet tölteni ezek szerint. De az egyik végét értelemszerűen az alakítóba kell dugni,a másikat a tápegységbe. De tápegységnek mit lehet használni? Ugyanolyan tápegység jó,mint ami a telefonhoz van?
2020. jún. 8. 17:04
35/40 anonim válasza:
#32/#34: Igen ezt ecseteltem már az előző hozzászólásaimban.
36/40 A kérdező kommentje:
Értem.Összefoglalva: Tehát akkor a töltés egyszerű. 1080P-re állítva jó minőségű a kép. A HDMI vezeték 2 végének mérete pedig a TV és a jelátalakító méretétől függ. A átalakítón input RCA,output HDMI.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
2020. jún. 8. 17:09
37/40 A kérdező kommentje:
És köszönöm azt is,hogy leírtad,hogy az RCA vezeték 3 színű dugóját hova kell dugni a TV-ben. Ezt sem tudtam volna magamtól.
2020. jún. 8. 17:15
38/40 anonim válasza:
Már csak a "jó minőséget" kell elég tágan értelmezni.. ;DD
39/40 A kérdező kommentje:
A TV-n megjelenő kép méretére értettem,hogy így rendesen látható gondolom. És hogy nem homályos vagy nem hibás a kép.
2020. jún. 8. 17:19
40/40 anonim válasza:
Igazából az jobb kérdés, hogy mi a hasonlóság köztük? Annyi, hogy mindkettő kép és hang továbbítására szolgál. De ennyi. Az egyik analóg, a másik digitális. Az egyik viszonylag új, a másik meg már alig fordul elő. Az egyik külön összetevőnként küldi a jelet, a másik meg egy folyamatos jelként, még csak nem is az RGB séma szerint. Stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!