Az mit jelent,ha facebook-on rámegyek egy személyre,és automatikusan szürke színnel jelenik meg a "követem" feirat,és nem tudok rányomni?
Figyelt kérdés
Tehát az sem lehet hogy le vagyok tiltva,hisz még be se jelöltem de nem is tudom..
Random nézegetek embereket,valakinél kékkel jelenik meg a követés,ott rá is tudok kattintani,valakinél szürkével és nem tudok rányomni,valakinél meg kékkel van az "ismerősnek jelölés",viszont arra is rá tudok nyomni,hangsúlyozom,akiket néztem nem közszereplők hanem magán személyem.Szóval az,hogy ezen 3 lehetőség közül épp melyik jelenik meg egy személynél,az mitől függ?
2020. jún. 6. 01:12
1/1 A kérdező kommentje:
Magán személyek*
2020. jún. 6. 01:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!