Miért van az, hogy az egyik gépemen tudok hosszú nevű filet létrehozni, a másikra ha áttenném akkor pedig túl hosszú és át kell neveznem. Mi az oka ennek?
Figyelt kérdés
fileok2020. jún. 3. 21:49
1/10 anonim 

válasza:

Altalaban a fajlrendszer. Sajatgep (Ez a gep), jobb klikk a forras/cel koteten, tulajdonsagok. Van elteres a ket fajlrendszer tipusa kozott?
2/10 A kérdező kommentje:
majd megnézem holnap..
Az asztali gépről Pendrive-ra a hosszú nevű file rákerül,
de ha Pendrive ről azt a Laptopomra tenném, ott át kell neveznem rövidebbre.
Nem vagyok egy műszaki zseni
2020. jún. 3. 22:08
3/10 anonim 

válasza:

Alapertelmezesben W10 kornyezetben minden hdd/ssd NTFS, pendrive keplekeny. Mindharom helyen meg kene akkor nezni.
4/10 anonim 

válasza:

Az egyik gépeden win10-et használsz, a másikon win98-at.. :)
5/10 anonim 

válasza:

W98 mar joba volt a Fat32-vel, az meg tudta a hosszu fajlneveket... Sztem DOS fut azon a laptopon... :D
7/10 Alex Fly 

válasza:

A hosszú fájlnevek maximális hosszába beleszámít az elérési út is... Ha egy hosszabb nevű alkönyvtárba vagy nagyobb mélységbe akarod másolni, mint ahol a eredeti gépen volt, akkor könnyen túllépheted ezr...
8/10 A kérdező kommentje:
Win7-es a laptopom, a gép amiről felment a pendrive-ra a hosszú nevű file azt még nem tudom hanyas.
de érdekes hogy miért nem lehet ugyanolyan mert jó lett volna ha marad a hosszú filenév mivel szép megjegyzéseket írtam mellé pl a képhez a neve egy leírás volt, most írhatom át majd rövidebbekre :( és mondjuk mellé csinélhatok egy .txt-t a leírásnak.
De van rá magyarázat?
2020. jún. 4. 04:20
10/10 A kérdező kommentje:
akkor most nem is tudom a Windows 7-et "beállítani" úgy hogy hosszú file legyen?
2020. jún. 4. 19:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!