Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a gépem baja?

Mi lehet a gépem baja?

Figyelt kérdés
Van egy régi gépem amin Windows XP-t és Windows Vistát dual bootolok. Az XP-vel semmi baj de amikor reggel bekapcsoltam a gépet (Vistába mentem) Akkor észre vettem hogy sokat tölt az üdvözöljük szövegnél majd mikor bejött fekete képernyő az egérrel. A feladatkezelőt megtudtam nyitni de az is úgy néz ki mintha windows 98 lenne a gépen(Vagyis pontosabban klasszikus témában van) feladatkezelő is azt írja hogy CSAK a crss.exe,explorer.exe,taskmgr.exe,winlogon.exe fut. Elnézést ha valamit rosszul írtam vagy ha ejtettem egy pár helyesírási hibát.

2020. jún. 2. 07:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Bocsi!Azt hittem hogy a 4-ik személy írta a 6-os kérdést...

Hát megpróbáltam de felsem ajánlja...Azt hiszem inkább újra telepítem.Viszont a fáljokat át raktam XP-re.Annak nem lesz baja?

2020. jún. 2. 14:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Mégis melyik Linux disztrót próbáltad, és mi volt vele a probléma? Ha nem adod fel az elején, akkor bizony nagyon kezesbárány rendszer az!
2020. jún. 2. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!