A Facebook szerintetek is egy bughalmaz?
Egyre bugosabb, ez tény. Viszont erről nem mindig a programozók tehetnek. Van, hogy a vezetőség úgy gondolja, nem prioritás a minőség fenntartása vagy a hibák javítása, esetleg nem hagy elég időt a fejlesztőknek egy fícsörre, ezért azoknak kapkodva kell dolgozniuk.
A Facebook esetében valószínűleg az az oka, hogy tisztában vannak a monopolhelyzetükkel a piacon, ezért megtehetik, hogy nem fordítanak túl nagy figyelmet a minőségre.
A felhasználók inkompetenciája az ok főleg, ahogyan a #1 is leírta.
A FaceBook NEM céges weboldal. Az egy közösségi portál. Attól, hogy MELLÉKESEN van egy hirdetés- és vállalkozáskezelő funkciója, nem az a fő irányuk.
Vállalkozásokat alapból NEM FaceBook-on kell kezelni!
Nekem mindig is herótom volt/van/lesz a FaceBook cégoldalas vérpistikéktől.
A FaceBook egy PLUSZ! NEM ALAP!
A vállalkozás használjon külön saját weboldalt, CRM rendszert, a saját weboldalán legyen elérhetőség (még ha nem is azonnali chat formájában, de azért gyorsan), stb.
Ha egy cégnek/vállalkozásnak csúfolt undormány nevére rákeresve a Google előbb hozza fel a FaceBook oldalt, mint a saját MINŐSÉGI weboldalt, azzal alapból nem lépek kapcsolatba, inkább keresek az ország másik feléből, vagy ha annyira speciális akkor külföldről vállalkozást, de olyat amit komolyan lehet venni!
Adathalász cucc tele buggal.
Nem véletlenül töröltem magam 2018-ban.
Eszembe se jut, hogy valaha is újra felmenjek rá.
Őszintén? Évek óta már nincs semmi hasznos, érdemi fejlesztés, ami van, annak csak az a célja, hogy minél több pénzt lehúzzanak a felhasználóktól.
Sajnos a vezetése olyan, hogy már jó ideje csak azt nézi, hogy hogyan lehet minél jobban megkopasztani a felhasználókat. Pedig egyébként zseniális ötlet volt, bár.. azért gyorsan tegyük hozzá, hogy az ötlet korántsem volt egyedi. Sokáig a Myspace mellett labdába sem rúghatott, és nagyon úgy tűnt, hogy a MySpace lesz "a" közösségi oldal. Aztán ott is elbaltázták. De az iWiW is korábban volt. Csak ugye hála a Telekomnak...
Viszont - és ez kicsit személyes lesz - akármennyire is nem szimpatikus Zuckerberg, és akármennyire is vannak sötét dolgaik, azért sokat köszönhetek annak az oldalnak. Tavaly voltam COVIDos. Kórházban voltam 2 hétig. Egyedül a tabletem volt nálam, Facebookon tudtam a kapcsolatot tartani a családdal, barátokkal. Sokat segített, hogy nem csak bembultam magam elé egész nap a kórteremben. Igen, persze, tudom, ha nem lenne Facebook, lenne helyette más. Ha más lett volna helyette, akkor annak köszönettem volna sokat ebben a nehéz időszakban. De száz szónak is egy a vége: jó, hogy létezett egy ilyen weboldal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!