Milyen setupot tudok venni 700.000 forintból?
5 év garancia van mindenhol a seasonicr-a.
Egy 700 wattos Gold, 595 watt leadására képes. Egy 650 platinum pedig 585 watt leadására kb. Szóval stabilitás szempontjából hasonlóak.
Hatékonyság növelése tápoknál költséges, de a magas hatékonyság nem egyenlő az élettartammal, stabilitással.
Lehet Magyarországon 5 évet adnak rá, de maga a gyártó eredetileg 12-őt.
Na meg a stabilitás nem abban nyilvánul meg, hogy mennyit ad le. Hanem mennyire pontosan tartja a feszültségeket és milyen hőtermelés mellett.
A kiinduló összeg miatt hoztam fel, mert igénytől függően, akár bele is férhet. Ha mondjuk nem 4k monitort akar meghajtani 120 fps-el. Nekem olyan tápegységem van, és ahogy magamnak is javasoltam, úgy másnak is.
6-os vagyok, megnéztem a buildet.
Egyértelműen jobb, egy termék kategóriával, de drágább is persze, ha belefér az ára, vedd meg szerintem, nem fogsz csalódni.
Viszont ha ugyanazt néztük, akkor a z9 neo gépházat helyett ezt ajánlom: [link]
A z9 neo is teljesen jó lesz persze, viszont ez valamivel modernebb, de ha a neo jobban tetszik, akkor az is hasonlóan jó lesz.
Egyedül annyit javaslok még, hogy a kiváló lég áramláshoz, a silentiumnak még szüksége van +2 ventilátorra. A z9 neo, viszont alapból 5 ventilátorral rendelkezik, ami a max beleépíthető.
Röviden: Ha nem veszel plusz ventit, a z9 neonak jobb lesz a szellőzése, de a +2 ventivel, a silentiumnak erősebb jóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!