A villanyoszlopról a házba jövő telefon vezetéket cseréli az internet szolgáltató?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy a régi vezeték miatt instabil az internet. Kb 18 éve lett bekötve az oszlopról abba a szürke dobozba a ház oldalán, onnan meg ugye a lakásba. Felmásztam létrán és megnéztem, több centi szigetelés hiányzik, csupaszon van a kábel. Ráadásul nem is réz mert korrodál. Ugyanez a helyzet a padláson futó vezetékkel is. Ezt vajon ingyen újrahúzza a szolgáltató vagy perkálnom kell érte? Telekom.2020. máj. 26. 20:11
1/6 ThodEE GoD válasza:
Nálunk Digi van, bejelentettem hogy sérült az üvegszál, csak kiszállási díjat kellett fizetnem.
2/6 A kérdező kommentje:
Örülnék ha én is megúsznám ennyivel. Elvileg csütörtökön jönnek öcsémhez ( szembeszomszéd... ) T-Homeos szerelők beállítani az elmozdult parabolát. Majd odaszólok, hogy vessenek rá egy pillantást, tényleg ez lehet-e a baj.
2020. máj. 26. 20:25
3/6 anonim válasza:
Amikor bejelentettem, hogy netet szeretnénk, kijött a szerelő, megállapította, hogy régi a kábel és kicserélte. 12 éves volt, az előző tulajdonos csak a telefont használta.
4/6 anonim válasza:
Tedd össze a két kezed, hogy optikaira cseréljék, és beköszönt hozzátok a 21. század! Diginél már 13 éve van előfizetésünk. Most éppen a gigabites FTTH internet 3100 forintért megy.
Ugyanez vidanetnél meg telekomnál nem létezik, helyette van 100 megabites 6-8 ezerért. Meg nem mondom milyen technológiával... coaxon? Vagy min nyomatják azok, hogy ilyen szar?? Hatalmas csalódás a T.
5/6 anonim válasza:
Nálunk javában épitik az optikai hálózatot. De a meglevő Telekom sem rossz.
6/6 anonim válasza:
"Majd odaszólok, hogy vessenek rá egy pillantást, tényleg ez lehet-e a baj."
Ez nem így működik. Neked egyénileg kell bejelentened, puszira nem fogják megcsinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!