Milyen függvények(access) fordulnak elő emelt informatika érettségin?
Figyelt kérdés
Az oktatas.hu-n fentlévő érettségik nagyrészét megcsináltam, és arra lennék kíváncsi, hogy elég-e az azokban lévő függvényeket megjegyeznem, esetleg van valahol olyan forrás, ami felsorolja, hogy melyek szerepelhetnek az érettségiben?2020. máj. 15. 11:32
1/3 lufisman válasza:
Hát igazából én is találtam több forrást, de oly sok függvény van leírva, hogy némelyikre nincs is szükség. Általában ezek a függvények szoktak benne lenni(Ezekkel minden érettségis feladatot megtudsz oldani. Nem volt még problémám arra, hogy ismeretlen függvényt keljen használni.): Darab, Darab2, Darabteli, Darabhatöbb, Fkeres, Min, Max, Szum, Átlag, Ha, Szumha, Maxha, Átlagha.
2/3 anonim válasza:
#1 nem olvasta el a kérdést.
Nincs ilyen felsorolás. Ha megcsináltad az eddigieket, nagyjából képben vagy, én dátumos és stringes függvényekre emlékszem, de lehet olyan is, hogy egy ismeretlennek megadják a nevét, és annak alapján kell használni.
3/3 anonim válasza:
Meg persze értelemszerűen az aggregáló függvények, de a alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!