Excel függvények érthetően?
"Csak hát nem akarom megérteni"
Ha nem akarod akkor úgy nehéz lesz...
Én beírtam Google-be: Excel függvények és kijött sok hasznos oldal. Vegyél magadon erőt csak úgy fogod megtanulni.
Nézegessél érettségi feladatokat, fent vannak az oktatas.hu-n a megoldásukkal együtt. Ha a megoldásban keresed a függvényt, meglesz a feladat is hozzá.
Ha olyant találsz, amiben FKERES van, az is jó, mert lényegében ugyanazokra használható, mint az index és a hol.van együtt.
Minden függvénynek van saját súgója.
Eléggé seggnyalós, bárki megérti.
Vagy tényleg egyszerűbb ide kiírni egy kérdést, mint hogy megnézzem magam? Hová tart ez a világ b...meg... :((
Vagy egy fontosabb összesítés:
Első kettő hozzászólónak üzenném, hogy a "csak nem akarom megérteni" alatt nem azt értem hogy nem akarom megérteni, hanem nem megy, nem fogom fel. Ezt nem tudom miért kell külön elmagarázni?
# 5/9 hózzászóló: Talán nem lehet megkérdezni másokat? Vannak segítőkész emberek is, nem csak olyanok mint te. Hova tart ez a világ bmeg?!
Többieknek utólag is köszönöm a segítséget, jól sikerült az érettségi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!