Inkább samsungot vagy iphonet érdemes venni?
Figyelt kérdés
2020. máj. 15. 09:21
2/11 anonim válasza:
Szerintem is iPhone.
De az ilyen kérdésekből mindig vita szokott itt lenni…
3/11 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok, még nem nagyon láttam ilyen kérdést itt feltéve. Nekem most iphoneom van, de gondolkodom a samsungban, ugyanis ez elég gyorsan merül.
2020. máj. 15. 10:14
4/11 anonim válasza:
Ha van rá pénzed, és normális telefont akarsz, mindenképpen iphone, teljesen egyértelmű hogy miért.
5/11 Alex Fly válasza:
Speciel az én számomra pont ez a két gyártó nem jön számításba...
De ha eddig iPhone-t használtál és kihasználod az Apple-infrastruktúrát, akkor egy másik iPhone-ra való áttérés sokkal egyszerűbb, mint egy teljesen más rendszerben újrakezdeni...
6/11 anonim válasza:
Én Sony-t ajánlok mindenképp. Nem értem, aki androidot akar, miért csak a samsung jut eszébe, ugyanúgy túlárazott vacak, mint az iphone.
A sony legalább ugyanazt a teljesítményt nem 500ezerért adja, hanem a feléért.
9/11 anonim válasza:
Samsung.
Nem csak azért, mert fele áron kapod ugyanazt a minőséget.
10/11 anonim válasza:
nagyba függ h melyik modellekre gondolsz
így nehéz megmondani
kb olyan kérdés h nike vagy adidas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!