Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy vidéki külterületi...

Van egy vidéki külterületi zártkerti ingatlanom,amit be szeretnék kívül kamerázni, viszont net nincs a közelben. Valakinek vmi ötlete? Nem igazán értek az ilyesmihez... Hogyan tudom net nélkül megoldani?

Figyelt kérdés

Ahogy látom minden kamera IP-s. A routeres mobilnetet nem ajánlották ilyenre. Volt aki vadkamerat javasolt, viszont SD kártyákra nem fér több napi. (áram természetesen van)

Lehet hülyeség, de külső tárolóval nem tudom vhogy megoldani net nélkül?

Mint írtam nem értek hozzá...

Az ötleteket, javaslatokat köszönöm!

2020. máj. 14. 21:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet úgy is kamerázni, hogy a kamera HDD-kre ment.
2020. máj. 14. 22:43
 2/2 anonim ***** válasza:

A mobilnet alapvetően jó lenne, de jelenleg nem tudom, kínálnak-e értelmes áronkorlátlant. A stream gyorsan meg tud enni egy pár gigás keretet, pláne ha több kameráról van szó.

A helyben rögzítés átka pedig, hogy még a rögzítőt is ellopják, mire kimész begyűjteni a felvételt.

2020. máj. 15. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!