3 napja vettem a laptopom. Miért van ilyen furcsa szaga?
Figyelt kérdés
3 napja van furcsa szaga a laptopomnak, pár napja vettem. Nem takarítottam le. De mégis furcsa szaga van. Az új laptopoknak van szaga? ( Apple MacBook Air 13(2017) )2020. máj. 13. 21:08
21/32 anonim válasza:
Nem kell képet küldened, elhiszem, hogy tied a laptop. Csak azt nem értem, hogy miért vitatkoztál, hogy "Az gumi, az gumi!", ráadásul elég arrogáns hangnemben!?
22/32 anonim válasza:
"Deee kutyuli rosszul tudod!! Az gumi, menj el egy gumis boltba és majd megtudod mi az a gumi!!"
Esetleg bocsánatkérés, vagy valami?
23/32 A kérdező kommentje:
Kölcsön kenyér visszajár! Inkább az kérjen bocsánatot aki Cicának nevezett!
2020. máj. 15. 11:17
24/32 anonim válasza:
Miért, mi a baj a cicával? Én örülnék, ha lecicáznának.
25/32 anonim válasza:
Azért abban megegyezhetünk, hogy maga a kérdés nem túl okos.
Természetesen, itt nem szabad a kérdezőket arra biztatni, hogy ne kérdezzenek, miután az oldal ebből él és könnyen eltörölhetik, aki ennek ellentmondani merészel.
Tehát kérdezz bátran!
Írj ki kérdéseket!
Sok kérdéseket!
Csak jó lenne valami értelmet is vinni bele.
26/32 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy maga a kérdés nem okos, mert én sem vagyok okos :D
2020. máj. 15. 14:57
27/32 anonim válasza:
De a koronavírus miért kulcsszó?
28/32 A kérdező kommentje:
Mert lehet koronás és lefertőtlenítették
2020. máj. 16. 18:42
29/32 anonim válasza:
Háztartási gépek... egyértelműen mosógépszagú.
30/32 A kérdező kommentje:
Egy gépről van szó, ha esetleg figyelmesen olvastad el a kérdést!!
2020. máj. 16. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!