3 napja vettem a laptopom. Miért van ilyen furcsa szaga?
Figyelt kérdés
3 napja van furcsa szaga a laptopomnak, pár napja vettem. Nem takarítottam le. De mégis furcsa szaga van. Az új laptopoknak van szaga? ( Apple MacBook Air 13(2017) )2020. máj. 13. 21:08
11/32 anonim válasza:
Csak hogy az nem gumi. Sosem volt az. Az műanyag.
12/32 A kérdező kommentje:
Deee kutyuli rosszul tudod!! Az gumi, menj el egy gumis boltba és majd megtudod mi az a gumi!!
2020. máj. 14. 13:36
13/32 anonim válasza:
Nekem is ilyen laptopom van, az bizony nem gumi. Itt van a kezemben, kell fotó róla? De mindjárt megkérdezem egy Apple szakmai fórumon is, hogy milyen anyag az, ők meg aztán értenek hozzá. Szerintem kérdező neked akkor van ilyen laptopod, amikor én utaztam az űrsiklóval.
14/32 anonim válasza:
Szerintem ezt a szegény kérdezőt átverték valami kamu Macbookkal, aminek gumi a zsanérja. :(
15/32 anonim válasza:
A kérdező egy troll, abból is a bénább. Még a kategóriát sem sikerült eltalálnia.
16/32 A kérdező kommentje:
Készítsek róla képet? A dobozáról is? És az Apple garanciáról is?
2020. máj. 14. 14:25
17/32 anonim válasza:
Oké, én megnézem ezeket szívesen, bár a képek még nem magyaráznák meg, hogy miért hiszed a műanyagról, hogy gumi.
18/32 anonim válasza:
19/32 anonim válasza:
Sajnos nem fog többet írni ide. :(
Ilyenkor, mikor beégnek, mindig eltűnnek.
20/32 A kérdező kommentje:
Képet,hogy kell küldeni? Igazatok van,hogy az nem gumi, de attól még ez a laptop az enyém
2020. máj. 14. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!