Lehet ebből bajom?

Figyelt kérdés

Megtaláltam régi rádiómat és a neten a MÁV-frekiket is.

Az állomástól kb. 1 kilométerre hallgatnám az adást.

Be tudnak mérni, ha csak hallgatom?

Lehet ebből bármi bajom?

2020. máj. 9. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem a kérdést! Mit akarsz hallgatni?
2020. máj. 9. 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Itthon a (nem műsorszóró) rádióadások hallgatása legális, de nem adhatod tovább másnak, nem publikálhatod, nem továbbíthatod, nem hangosíthatod ki (rendezvényen), nem származhat belőle anyagi hasznod, mert különben törvénytelenné válik...
2020. máj. 9. 13:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Első kettő: köszi a segítő válaszokat!

Hármas: Köszönöm szépen a segítséged!

Egyébként egyes: az állomáson folyó kommunikációt szeretném hallgatni, ezek szerint legálisan tehetem.

2020. máj. 9. 13:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi sem rögzíti, hogy ki hallgatja (milyen rádió) fogja a jelet, ez nem szerver-kliens kapcsolat. Ha úgy oldották meg, hogy kódolatlan és hallgatható bármilyen hagyományos eszközzel, akkor ez szerintem ennyi.
2020. máj. 9. 13:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A sima analóg rádióvételt nem lehet bemérni, hiszen a kommunikáció ilyenkor egyirányú: a rádiód csak fogad, és nem ad.
2020. máj. 9. 15:03
 6/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
47%

be fognak merni! es megtalalnak pontosan ott ahol vagy a vevokeszulekedtol mindegy milyen messzire

ilyen valszokat toroltek? Vagy miket? Mert eleg sokat torolhettek

2020. máj. 9. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!