Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudtok ajánlani laptopot...

Tudtok ajánlani laptopot max.250-300k-ért egyetemre?

Figyelt kérdés
Programtervező informatikus szakra készülök.
2020. máj. 8. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:

ha nem jatszani szeretnel akkor ne kolts ennyit...

Am ha meghalgatsz egy tanacsot akkor laptop melle veszel egy 22 colos montiort is. Illetve legyen 16gb ram meg ssd a gepben ennyiert boven kapsz moniorral egyutt ilyen laptopot. De mondom ha ezek megvannak olcsobban akkor ne szord feleslegesen a penzt.

2020. máj. 8. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:
nagyobb monitor megjobb, a lenyeg h laptopon realativ nehezebb fejleszteni sok mindent
2020. máj. 8. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Összeszedtem neked pár 17,3"-es gépet erős processzorral. Semmi közöm az üzlethez, máshol is lehet kapni ezeket. Amúgy én sem hiszem, hogy ilyen gépekre lenne szükség. Most 1, 2, vagy 5 perc alatt fordul le egy program...

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. máj. 8. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:
17est mar szar cipelni, tovabbra is tarom h jobb a monitor 24"+ es nem kell ilyen draga gep, nekem egy helyre kell tobb mint 8gb de am momoriat boviteni olcsobb mint olyan gepet venni ami eleve azzal szerelt
2020. máj. 8. 21:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak tippeltem a méretre, nekem még sosem volt. Mondjuk a processzorra is. Lehet, hogy 1-2 évig bőven elég egy alapszintű gép, akár használt.
2020. máj. 8. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!