Tudtok ajánlani laptopot max.250-300k-ért egyetemre?
Figyelt kérdés
Programtervező informatikus szakra készülök.2020. máj. 8. 17:30
1/5 anonim 

válasza:

ha nem jatszani szeretnel akkor ne kolts ennyit...
Am ha meghalgatsz egy tanacsot akkor laptop melle veszel egy 22 colos montiort is. Illetve legyen 16gb ram meg ssd a gepben ennyiert boven kapsz moniorral egyutt ilyen laptopot. De mondom ha ezek megvannak olcsobban akkor ne szord feleslegesen a penzt.
2/5 anonim 

válasza:

nagyobb monitor megjobb, a lenyeg h laptopon realativ nehezebb fejleszteni sok mindent
3/5 anonim 

válasza:

4/5 anonim 

válasza:

17est mar szar cipelni, tovabbra is tarom h jobb a monitor 24"+ es nem kell ilyen draga gep, nekem egy helyre kell tobb mint 8gb de am momoriat boviteni olcsobb mint olyan gepet venni ami eleve azzal szerelt
5/5 anonim 

válasza:

Csak tippeltem a méretre, nekem még sosem volt. Mondjuk a processzorra is. Lehet, hogy 1-2 évig bőven elég egy alapszintű gép, akár használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!