Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baja lehet a számítógépemnek?

Mi baja lehet a számítógépemnek?

Figyelt kérdés

használat közben, független attól hogy mit csinálok, van hogy csak zene szól és hozzá sem nyúlok, elsötétül a kép, nem reagál semmire, majd a hangszórón keresztül jön egy zizegő hang. ilyenkor a gépen lévő kapcsológombbal kell kikapcsolnom.

kb 2 hete történt ez először, azóta egyre gyakrabban van.

2020. máj. 2. 11:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

valami behal rajta.

hőmérsékleteket érdemes nézni. Nem süvít nagyon a ventilátor?

De lehet merevlemez is... HD Sentinellel kéne nézni egy kondíciót.

2020. máj. 2. 12:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
jaa, hőmérsékletet. AIDA64-ben érdemes nézni. eszközök -> rendszerstabilitás teszt
2020. máj. 2. 12:29
 3/7 A kérdező kommentje:
nem azzal van a baj, van hogy kb 10perc hasznalat utan is ezt csinalja, annyi ido alatt ketlem, hogy tulmelegedne.
2020. máj. 2. 12:39
 4/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#3 szep lenne ha nem birna:D

1perc is eleg hozza vagy kevesebb

nincs villanymelegitod? Villanyradiatorod?

hosugarzonak hivjak

2020. máj. 2. 12:42
 5/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

amugy valoban haldokolhat cserelni szervizelni kell

alaplap, tapegyseg, videokartya

hutoegysegek (venti, borda, paszta)

kitakaritas

2020. máj. 2. 12:44
 6/7 A kérdező kommentje:
nem, nincsen ilyesmi eszkozom. kitakaritottam mar, eleg poros volt, szoval meg arra tudok gondolni hogy valami olyasmi helyen maradt por ahova nem ferhettem hozza es zavar valamit. koszike
2020. máj. 2. 12:46
 7/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
ja azt azert irtam hogy elektromos eszkoz hamar felmelegszik, igy a pc is, akkor is ha bincs teljesen terhelve
2020. máj. 2. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!