Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi baja lehet a számítógépemnek?

Mi baja lehet a számítógépemnek?

Figyelt kérdés

Körülbelül egy hónapja a számítógépem képernyője megfagy és utánna ezzel a hibaüzenettel leáll:

A számítógép működés közben problémát észlelt ,ezért ujraindul + egy random hibaüzenet ír ( legtöbbször bad system config info)

Ilyenkor ujraindul a gép, de nem tölt be hanem újra dobálni kezdi ezt a hibaüzenetet.

Csak akkor hagyta abba ha kivettem és visszaraktam a ramokat.Naponta egyszer ezt el kellet vele játszani.Azonban ma nem egyszer csinálta hanem szünet nélkül hiába veszem ki a ramokat 10 perc múlva kék képernyő.

Bocsi a helyesirási hibákért hamar leáll a gép nem volt időm.

2016. okt. 20. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen processzor van benne. Kb.
2016. okt. 20. 16:32
 2/9 A kérdező kommentje:
pentium Dual-core E6300 2.80 GHz
2016. okt. 20. 16:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez nem biztos, hogy Ram hiba. Csak gondold végig. Amíg leállítod a géped, meg kiveszed a ramokat, meg megint visszateszed, lehűl a hibás CPU, GPU, alaplap stb. Aztán 10 perc alatt visszamelegszik. Bármi lehet hibás kék-halál úgyben.
2016. okt. 20. 21:58
 4/9 A kérdező kommentje:
És honnan tudhatom meg, hogy mi hibásodott meg?
2016. okt. 21. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:
2016. okt. 21. 12:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. okt. 21. 18:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem egy hasonló esetben kondenzátor volt kimenve az alaplapon.
2016. okt. 22. 09:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet a merevlemez hibás, akkor mindent azonnal menteni kell.
2016. okt. 22. 10:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Már megoldódott a ramok és winchester adták meg magukat egyszerre.
2017. okt. 1. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!