Miért nem működik a gépemen az optimalizálás és feladatütemező?
Samsung laptop Windows 10.
Az egyik nap próbáltam optimalizálni a meghajtót és hibaüzenetet írt ki.
Nem lehet végrehajtani, mert a feladatütemező nem fut. Indítja el és próbálkozzon újra.
Elindítottam, de csak azt írja nem tudott külső géphez kapcsolódni. Ahogy utána néztem lenni-e kéne egy Feladatütemező könyvtár (Task Scheduler Library) mappának, de nincs ott. Ebbe kéne valamit csinálnom az egyik interneten talált tutorial alapján.
Ezután a Szolgáltatásokban megpróbáltam elindítani, de egy hibaüzenetet ad, hogy elindult majd egyből leállt.
CMD-ben használtam a sfc /scannow és DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth parancsokkal is próbálkoztam, de mind hiába.
A Windows Updatet is frissítettem, de semmi.
Nincs több ötletem.
Hogyan tudom megjavítani, vagy törölni és újra letölteni?
Vagy csak egyszerűen elég egy külső optimalizáló program?
Ez a "nem tudott külső géphez kapcsolódni" fordítási hibának tűnik, valószínűleg arra utalt, hogy az RPC szolgáltatás nem megy. Ha tudsz angolul, érdemes angol nyelvű rendszert futtatni, mert irtó rossz a fordítás manapság.
Ha ilyen szolgáltatások nem futnak, akkor sérült a rendszer. Vagy korábbi vírus miatt, vagy ilyen-olyan telemtriagyilkoló programokat futtattál, amik kárt tettek benne.
Érdemes lenne az egészet újratelepíteni, és a rendes beállításokkal, meg a group policy editorral állítani a dolgokat, nem külsős programokkal. Sokszor okoznak kárt.
Köszönöm, újratelepítés után már minden oké!
Jár neked egy szuperzöld! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!