Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit kezdjek olyan filmekkel...

Mit kezdjek olyan filmekkel amelyeknek darabjai között van crc. Fájl?

Figyelt kérdés
Kérem hogy csak az kezdjen bele akinek van türelme nagyon aprólékosan elmagyarázni nekem ezt, mert hallottam már hogy társítom Total Commanderhez és magától összerakja de ez nekem valamiért nem megy, de simán lehet hogy valamit rosszul csinálok!
2010. júl. 28. 12:53
 1/3 anonim válasza:

...ezt olvasd el [link]

Ha nem tudod összerakni a fájlokat, akkor ott az lehet a probléma, hogy egy, vagy több fájl hibás. Ha egy adott oldalról szedted le a filmet, írj a feltöltőnek, vagy egy ottani "szakértőnek". Ha tudod használni a TotalCommander-t akkor ott láthatod a fájlok méretét. Egy fájl biztosan kisebb mint a többi, de azoknak egyformáknak kell lenni.

Ha data-ról szeded le, akkor próbálkozz többször, mert néha önállósítja magát.

Total Commanderrel úgy rakhatsz össze fájlokat, hogy az egyforma fájlok közül rákattintasz az egyikra(mondjuk a felsőre)jobb gombbal, az piris lesz...aztán a Fájl feliratra kattints, talán balra fent van valahol, majd a legördülő ablakban kattints a "fájlok egyesítése" lehetőségre. Ha renben vannak a fájlok, akkor összerakja.

Arra azért figyelj, hogy hova rakja a TC, mert egyébként nem fogod megtalálni:-)

2010. júl. 29. 16:56
 2/3 anonim ***** válasza:

AZONNAL TÖRÖLD LE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EGY VESZÉLYES VÍRUS, A CRoniCe variánsai!!!

A viccet félretéve, az csak ellenőrzésre való, hogy rendesen letöltődtek-e a fájlok. Hogy mit kezdj vele? Mondjuk nézd meg a filmet. A CRC fájlnak ehhez semmi köze.

2010. júl. 30. 18:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
2010. júl. 31. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!