Kékhalál videókártya és processzor csere után 1 nappal?
Figyelt kérdés
A tegnapi napon cseréltem processzort és videókártyát a számítógépemben. Utána feltelepítettem a videókártya driver programját, amit az nvidia oldaláról töltöttem le. Ezután minden tökéletesen működött. Bár nagyobb terhelésnek nem tettem még ki az új rendszert. A mai napon azonban egy videó nézése közben elszíneződött a kép, és kékhalál. Újraindításnál elszíneződött képpel, 600x400-as felbontásban elindult. Aztán kb 5 percre rá újra kékhalált kapott. És azóta csak a "Windows betöltése" képig jut el. Utána kékhalál. Mi a probléma?
CPU: AMD Phenom II X4
GPU: Zotac Geforce GTX 645
Op: Windows 7 Ultimate 64bit
2020. ápr. 25. 15:41
1/4 Közveszélyes Kontár 

válasza:

vganak valami baja lehet
lehet golyoztak vagy egyeb modon szervizeltek mar es nem sikerult jol
masik vga val kell kiprobalni gepet
2/4 A kérdező kommentje:
Mára tovább fejlődött a probléma. Safe modban sikerült elindítanom, és kiderült hogy a driver nem volt jó. DDU-val lepucoltam. Ha nincs driver telepítve akkor jó (legalábbis elindul, de nyílván lassú és el van csúszva a felbontás, meg el van színeződve stb.). Leszedtem a legújabb drivert, azt írta nem kompatibilis. Nagy nehezen megoldottam a problémát, feltelepítette a drivert. Most megint csak a windows betöltéséig jutok el. De nincs kékhalál. Csak egyszerűen kikapcsol a monitor.
2020. ápr. 26. 18:07
3/4 anonim 

válasza:

Windows 10-zel se lenne jó? Próbálj régebbi driverrel futtatni a geped
4/4 A kérdező kommentje:
Régebbi driverrel sem ment. Megpróbálom újra telepíteni a rendszert vagy beszerezni a Win10-et és azt felrakni rá. Közben HDD csere is lesz, mert az egyik benne lévő (500GB-s) megadta magát. Reménykedem hogy megoldódik a probléma egy rendszer újratelepítéssel!
2020. ápr. 29. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!