Ha beviszem az alkatrészeket egy pc boltba, akkor ott össze fogják szerelni? Ha igen valaki tud mondani egy ilyen üzletet, Székesfehérvár közelében?
ezt hogy képzelted el?
csak mert a valóság
összerakják, működik, leellenőrzöd, kifizeted, hazamész vele és minden, ami utána történik a géppel, az nem hozható összefüggésbe az összerakás minőségével
Egyrészt: nem fog semelyik cég sem garanciát vállalni egy hozott alkatrészekből összerakott gépre. Nem, az összerakásra sem!
És mint mondtam: nem lehet rosszul összerakni, mert minden csatlakozó úgy van kialakítva, hogy csak egyféle képpen és csak egy helyre illeszkedjen.
Nyilván, ha nem összeillő alkatrészeket vettél, akkor nem fog menni, de akkor a szerviznek sem.
Én nem értem az embereket... anno én simán kivettem a HDD-t a 486-os gépemből, hogy átvigyem a haverhoz és rámásoljam a 70 megás játékot, mert nem akartam annyi floppyval rohangálni, pedig akkor még semmit nem értettem a hardverhez.
Még P1 korszakban is magam raktam össze a gépet, pedig akkor még simán ki tudtad nyírni a gépet, ha a tápcsatlakozót fordítva kötötted be (igaz, ott is csak annyit kellett megjegyezni, hogy a fekete vezetékek kerüljenek középre).
Ma meg olyan bonyolult egy gépet összerakni, mint ha legóznál... és akkor inkább fizetnek érte 10 rongyot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!