Tudna mondani nekem valaki művészeti boltot?
Figyelt kérdés
Ajándékot szeretnék venni barátnőmnek és arra gondoltam,hogy veszek neki egy festő állványt és vászont viszont siófokon nincsen ilyen bolt csak neten láttam. Az érdekelne esetleg Székesfehérváron,Veszprémbe Kaposváron vagy ezek környékén ismertek e valami ilyesmi boltot vagy marad a net2018. jún. 22. 10:35
1/5 anonim válasza:
Tótágasnál lehet kapni ilyet.
(Kossuth tértől felfele van ez a bolt,a sétáló jobb oldalán).
Más boltról így hirtelen nem tudok Kaposváron.
2/5 TappancsMancs válasza:
Ha biztosan akar festeni akkor érdemes, mert ha festővásznat veszel az olajfestéshez van és nagyon költséges dolog. Drágábbak az ecsetek mert "iskolaival" nem igazán lehet ilyet. A festékek is drágák, oldószer, stb eszközök. Szinte kicseszés (bocsi) ha nem költene rá.
3/5 A kérdező kommentje:
Érdekli bár elöször nyílván nem prémium minőségű cuccokat akarok neki venni
2018. jún. 24. 22:46
4/5 anonim válasza:
Fehérváron az Árpikép Galériában
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogymég aktuális-e, de a JYSK-ben szokott lenni mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!