Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10-ben ropog a hang,...

Windows 10-ben ropog a hang, miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Pár hete,vagy lehet inkább már lassan pár hónapja és mint ha egyre inkább úgymond ropognának a zenék.Mármint persze még mindig nem állandóan,de azért elég sűrűn,átlag 1-2-néhány percenként bele-bele recseg,és már nagyon idegesítő.Az mindegy hogy min megy éppen a zene,tehát hogy pl. youtube-on vagy winampon,ill. még csak nem is kell persze feltétlen zenének lennie mert meghallom én néha pl. filmeknél is,csak azért ott még mindig nem annyira zavaróak.Sőt,olykor még akkor is hallok ropogást ha épp nem is megy semmi.

Természetesen gondoltam arra is hogy lehet egyszerűen a hangfalaim vagy a kábelek rosszak már vagy valamelyik hardver kezd elfáradni (úgy 2012 körül lett vásárolva ez a gép),de gondoltam azért csak futok már egy pár kört előtte máshogy is,hát ha mégis megúszhatom a hardveres hiba keresést és csak szoftveresen állítódott el valami,mondjuk egy windows frissítéstől vagy ilyesmi.

Gyakorikérdéseken találtam egy youtube videót ami elvileg segíthet,ti mit gondoltok róla?Magamtól egyelőre nem szívesen állítgatnám el amit javasolnak benne,már csak azért sem mert ezt a youtube videót egy olyan kérdésre kapta ott valaki válaszként akinek játék közben recsegett,én viszont nem játszom,tehát lehet nálam teljesen más jellegű ill. gyökerű a probléma.Tehát a youtube link,amit szeretném ha megnéznétek majd pedig megszakértenétek a benne elhangzottakat: https://www.youtube.com/watch?v=DwvXCyaQDFE

Windows 10 Pro 64 bit, Verziószám 10.0.18363 build 18363, folyamatosan frissítve

8 GB memória

NVidia Geforce GT 630 videó kártya

AMD Athlon II X3 455 3.30 GHz 3 magos processzor

Gigabyte GA-880GM-USB3 alaplap

DirectX 12

Viszont hogy milyen hang kártyám van azt nem tudom,ill. azt se hogy egyáltalán integrált-e vagy vettünk külön is a konfighoz,mert már régen volt és nincs is meg belőle semmi papír.Azt meg hogy hol lehet megnézni a gépben nem tudom.De ha megmondjátok akkor nagyon szívesen bemásolom annak is az azonosítóját.

Előre is köszönöm!

2020. ápr. 17. 18:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mozgasd át a hangkábeleket, akkor egyből kiderül, ha hardveres hiba. Azt sokkal könnyebb javítani, legalábbis nekem.
2020. ápr. 17. 22:55
 2/2 A kérdező kommentje:
OK!
2020. ápr. 18. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!