Windows 10 frissítés után elment a hang. Mi tévő legyek? (Sürgős)
2 nappal ezelőtt frissítettem a windows-t a (Asus) laptopomon.
Másnap, mikor felkeltem, egy piros x volt a hang ikon mellett. Próbáltam a hang (realtek) driver-t telepíteni, de sajnos nem volt sikeres az "akció". Nem tudom mennyire fontos, de kb egy fél évvel ezelőtt újratelepítettem a windows-t, és a művelet után problémák voltak a hanggal. Egy szakértőhöz elvittem, ő sikeresen meg is csinálta. Drivereket telepített rá. Utána egészen eddig jól működött.
Nagyon sürgős lenne a hang működése, rajta van az anyag, amit tanulnom kell. A válaszokat előre is köszönöm!
"2 nappal ezelőtt frissítettem a windows-t a (Asus) laptopomon."
Minek?
Valami baja volt?
Én is írtam már ki kérdést ezzel, ugyanúgy Asus laptop, windows frissítés, hang kuka.
Nekem az oldotta meg, hogy megvártam a következő frissítést és megjavult. Mikor minden működött a gépemen, akkor csináltam visszaállítási pontot, és ha bármikor ilyen problémám lenne, akkor visszaállítom.
Nézd meg, hátha neked is van visszaállítási pontod. Ha nincs és megjavul a géped akkor feltétlen csinálj egyet!
"#1: Talán mert a drága kedves Windows 10 már nem ad választási lehetőséget, legfeljebb arra, hogy kicsit elodázd."
Ettől még tiltható a frissítés természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!