Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik lehet ez az operációs...

Melyik lehet ez az operációs rendszer?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Gondolom kicsit lehetetlen, de hátha valaki mégis tudná. Melyik lehet az az operációs rendszer aminek rendesen lent van a tálcája (egysoros) és a menüjének az ikonja 3 oszlop növekvő sorrendben.

Elvileg valami linux lehet, de nem tudom. Próbáltam keresgetni de ugye amit leírtam az kb nulla, főleg úgy hogy fogalmam sincs az egészről, csak régebben láttam belőle enyit valami példa programnál, ennyi volt kb minden jellegzetessége.

Előre is köszönöm, bár sok reményt nem fűzök hozzá.

2020. ápr. 10. 18:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hulla mindegy melyik disztribúció volt, mert a linuxot úgy alakítod ízlésed szerint ahogy akarod. Húzz le egy Mint-et ha mondjuk lenti tálca kell és annyi.
2020. ápr. 10. 18:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Talán a Manjaro.

[link]

2020. ápr. 10. 22:05
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, ez az 😃

Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

További szép estét!

És mégegyszer köszi :)

2020. ápr. 10. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!