Elázott a laptopom billentyűje. Folyt lent?
Figyelt kérdés
szóval beázott a laptopom, energiaital folyt rá, nem olyan sok, kb negyed dl. azonnal kikaptam az akksit, felforditottam, megtötöltem, kipattintotam a billentyűket, hajszárioztam, és mindent felszivtam, amit csak lehet. ezután hozzákotottem egy kulso billentyut. mikor bekapcsoltam, ugy csinált kb, mintha folyamatosan pufolném a billentyut, és az egérrel szoraoznék. a start menu felugrált, és mintha a bal nyil folyamatos mukodésben lenne. tehát kb semmit nem tudtam vele csinálni. most eltelt pár ora, és még tovább hajszáritoztam. rendesen mukodik. visszapattintottam a billentyuket. tokéletes eddig. mire számithatok? lehetséges, hogy tényleg megjavult?2010. júl. 26. 19:48
1/2 anonim válasza:
a folyadék maga zárt áramköröket, és amikor kiszárítottad, akkor eltűnt
maximum a vissszamaradt ásványokból lehet probléma, de nem hiszem hogy bármi gondot is fog okozni
ha igen akkor szervíz
2/2 A kérdező kommentje:
kööszi :)
2010. júl. 26. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!