Mi lehet a baja annak a laptopnak, ami nagyon nehezen kapcsol be, de miután bekapcsol nagyon nehezen nyit meg minden programot. A winchester állandó 95-100%-on van, annyin dolgozik Mi lehet a próléma?
Figyelt kérdés
A gépet már újra raktam, újra indítottam.
(Én arra gondoltam hogy a winchester mehetett tönkre)
Ti mire gondoltok ?
2020. ápr. 5. 13:07
1/6 anonim válasza:
Valszeg HDD hiba,nézz rá egy programmal.Teszteld az olvasási sebességét is.
2/6 ThodEE GoD válasza:
Ok nélkül nem megy 100%on, első körben az Erőforrás figyelőben ránézni hogy mi eszi a vinyót, netet letiltani, ki gyomlálni a fölös cuccokat, megvárni a frissítéseket, főleg újratelepítés után egy lassabb gép napokig tud kínlódni a frissítésekkel. Aztán HDSentinel-el megtudni a vinyó állapotát, pendrive/külsővinyóra kimenteni minden fontos dolgot és tenni bele egy SSDt :D
3/6 Közveszélyes Kontár válasza:
tisztan?
Es hogy telepult? Lassan vagy normalisan?
mert ha a hdd szenved es semmi ok nelkul valoban akkor haldoklik, es rengeteg olvasasi irasi hibajavitas miatt szenved
4/6 Közveszélyes Kontár válasza:
szerviznek inkabb erdemes lenne megmutatni foleg ha garis
5/6 A kérdező kommentje:
Már újra raktam a laptopot, (lassan települt), megnéztem a feladatkezelőbe is hogy mi használhatja, de semmi sem használta. Programokat,mappákat alig akar megnyitni.
2020. ápr. 5. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!